153
HABERLER
Kayseri Ulaşım A.Ş / HABERLER
Ulaşım A.Ş. Öğrencilere Toplu Taşıma Kuralları Eğitimi Veriyor
11 Aralık 2022 Pazar

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından okullarda öğrencilere “Toplu Taşıma Kullanımı ve Bilinçlendirme” eğitimleri veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde, ulaşımdan altyapı ve eğitime hemen her alanda tüm Kayserililere dokunabilmek ve kaliteli hizmet götürebilmek amacıyla çalışmalarını yürütürken, farkındalık oluşturacak çalışmalara da imza atıyor.

 

Bu kapsamda, erken yaşta toplumun bilinçlendirilmesini amaçlayan Kayseri Ulaşım A.Ş. Kadir Has Ortaokulu öğrencileriyle başlayan uygulamalı eğitimde, toplu taşıma ve kuralları, toplu taşımada bilet kullanımı ve nezaket kuralları gibi bilgiler veriyor.

 

EĞİTİMLE İLK ETAPTA 700 ÖĞRENCİYE ULAŞILDI

 

Güvenli ve verimli ulaşım bilincinin arttırılmasının hedeflendiği projede, çocukların sıraya girerek otobüse binme, yaşlı ve engellilere oturma önceliği tanıma gibi kuralları görerek öğrendiği eğitimde ilk etapta 700 öğrenciye ulaşıldı.

 

Uygulamalı eğitimin ardından İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen “Müzede Bir Gün Tarihimizi Yaşayarak Öğreniyoruz” adlı program için müzelere kültürel geziler düzenleniyor.

 

Otobüs maketlerinin hediye edildiği etkinlikten memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, bu organizasyon için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.

GÖRSELLER
  
Destek hattı
Bizi takip edin!        
Web tasarım firmaları
© Copyright 2017 | Tüm hakları saklıdır. Web tasarım Medyatör